marți, 25 octombrie 2016

Recomandari pentru perioada Halloween-ului

       Stiu ca nu mai sunt decat cateva zile pana la Halloween si ca probabil ati inceput sa cititi carti sau sa vizionati filme in ton cu aceasta perioada...sau poate nu... Aniway! Eu o sa va prezint cateva carti specifice acestei perioade.
       Inainte de a incepe sa spun ce am de spus :) vreau sa mentionez ca nu am citit cartile recomamdate, dar as face-o daca as avea timp :(( mda, teste etc...
     Books first:
- Coraline de Nail Gaiman
       Nu intotdeauna daca deschizi o usa dai de o alta incapere.
   Nu stii niciodata cand te asteapta o lume paralela de cealalta parte.
  Realitatea nu s-a mai transfigurat atat de straniu de cand Alice s-a rostogolit in gaura iepurelui si a ajuns in Tara Minunilor.

-Carrie de Stephen King
 o adolescenta timida si retrasa, care, din copilarie, indura persecutiile si ironiile colegilor de clasa. Umilintele la care o supun devin o tortura din care simte ca nu mai poate iesi. Mai mult, este si victima fanatismelor religioase ale mamei sale, o fiinta violenta.
   Cand disperarea ajunge la apogeu, Carrie isi descopera o putere inspaimantatoare-telekinezia- ce-i ofera darul razbunarii: poate sa arunce, sa zdrobeasca si sa incendieze orice de la distanta.
-Misery de Stephen King
.   O fioroasa drama intr-un act cu doua personaje si un singur decor, in care un celebru autor, ingrijit si torturat de sadica tandrete, este prozonierul propriei fictiuni, oar tortionarul este cititorul sau cel mai devotat...
-Moartea vine on-line de Jeffery Deaver
         Cand locuitorii Peninsulei Montery descopera pe marginea autostrazii o serie de cruci memoriale pe care data inscrisa este una din viitor, iar consecinta este de fiecare data o noua crima, panica se raspandeste viral, cu aceeasi viteza cu care escaladeaza zvonurile si teoriile pe blogul "The Chilton Report". Acesta este punctul de plecare al investigatiei desfadurate de Kathryn Dance, experta in chinestezie si detectiv de elita, care ajunge rapid  intr-o lume nefamiliara a jocurilor on-line de rol, abundand in nume ezoterice, personaje stranii si avataruri inspaimantatoare.
   Este Travis ucigasul pe care il cauta Kathryn, asa cum sustin comentatorii de pe blog?
-Febra oaselor de Val McDermid
         Uneori singura solutie este varsarea de sange.
     Un criminal actioneaza animat de cele mai perverse dorinte, fara nici o remuscare in fata tineretii si inocentei victimelor. Are o lista lumga la activ si nu lasa urme.
     Uciderea si mutilarea adolescentei Jennifer Maidment este in sine un act de o cruzime  infioratoare, iar dr. Tony Hill descopera in scurt timp ca nu este decat primul dintr-o campanie care vizeaza un grup de tineri aparent fara nici o legatura intre ei, ademeniti de un monstru prin intermediul unei retele de socializare on-line.
    Un nou caz infrocosator care ii redesteapta celebrului psiholog si profiler Tony Hill fantomele trecutului.
  
    Anna


Un comentariu:

  1. Am citit Carrie vara trecuta.Nu mi-a placut! Chiar daca sunt obsedata deStphen King,cartea aceea nu mi-a placut! Pe celelalte nu le-am citit si nici nu cred ca o voi face curand...pentru ca nu am timp!!!

    RăspundețiȘtergere